1.5 C
Timișoara
vineri 8 decembrie 2023

Fraudă bizară într-o primărie din Timiș! A furat ani de zile banii din taxele și impozitele localnicilor

Un barbat din Faget a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare si un termen de supraveghere de trei ani, pentru delapidare in forma continuata.

Individul a primit condamnarea dupa ce a facut un acord de recunoastere cu procurorii, indicand amanuntit toti pasii prin care a sustras sume de bani incasate de la oameni care au venit sa isi plateasca taxele si impozitele locale.

In perioada 10 iulie 2013 – 8 mai 2018, fageteanul a eliberat nu mai putin de 279 de chitante false, valoare prejudiciului fiind stabilita la 62.158 lei.

Faptul ca functionarul a emis chitante false si si-a insusit banii a fost descoperit de catre seful Biroului Economic din cadrul Primariei Orasului Faget, care a si sesizat autoritatile.

Barbatul, economist de meserie, nu mai lucreaza in acest moment in Primaria Faget si s-a orientat catre mediul privat. In sentinta de condamnare, judecatorii l-au obligat pe barbat sa presteze si 60 de zile de munca in folosul comunitatii, la Primaria Fardea sau la Spitalul Orasenesc Faget.

Sursa: https://lugojinfo.ro/

Alte subiecte :

UVT instalează machetele tactile în toate spațiile din sediul principal

UVT a lansat proiectul „MapSense - Navigating the World by Touch”, un proiect unic în România, care accesibilizează sub forma unor machete tactile toate...

„Capitala Culturală a fost un succes atât din prisma locală, cât și pe plan național și internațional“ opinează Dominic Fritz

Anul 2023 a reprezentat pentru Timișoara un an excepțional, care a depășit așteptările tuturor. „Capitala Culturală a fost un succes atât din prisma locală, cât...

Citește și :