12.7 C
Timișoara
marți 21 mai 2024

Tragedie în vestul țării! Un tânăr de 22 de ani a fost găsit fără suflare

Un tânăr de 22 de ani a fost găsit spânzurat în această seară în casa unde locuia cu bunicii. Un vecin i-a descoperit trupul neînsuflețit.

Tragedia s-a petrecut într-o casă de pe strada Simion Bărnuțiu, băiatul de 22 de ani atârnând de o grindă de la podul casei.

Tânărul găsit fără suflare a fost crescut de bunici, părinții fiind plecați la muncă în străinătate.

Poliția Municipiului Caransebeș a deschis o anchetă pentru cercetarea modului în care s-a produs tragicul incident. Ala efectuarea autopsiei vor fi prelevate probe inclusiv pentru depistarea unor substanțe stupefiante.

Surse oficiale precizează că:

Astăzi, la ora 16.47, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat despre faptul că l-a găsit pe vecinul său, de 22 de ani, spânzurat în locuință.

Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean, deplasat la fața locului, a constatat decesul tânărului. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Sursa: https://carasinfo.ro/2021/11/15/breaking-news-tragedie-intr-o-familie-din-caransebes-a-fost-gasit-spanzurat/?fbclid=IwAR1X3TLB5sZmxM2M82DVe-AM9blPU8nCCZRvi-Cq-PXSS9w_tlfil_rBpLU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cum a ajuns Buziaș o stațiune balneară aproape ,,moartă”. Deși nu sunt semne, oficialii locali anunță ca situația stațiunii s-ar putea schimba în bine

O stațiune balneară extrem de populară pe vremuri a ajuns un loc de nerecunoscut, cu majoritatea obiectivelor lăsate în paragină. Cu toate acestea, acum...

Câți angajați avea Statul Român în luna martie

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...

Citește și :