13.6 C
Timișoara
sâmbătă 15 iunie 2024

Înfrângere la limită pentru Banat Girls în fața Gloriei Bistrița Banat

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 1-0 de Gloria Bistrița în ultimul meci jucat de formația timișeană pe teren propriu în play-out-ul Superligii de fotbal feminin.
Gloria Bistrița a fost echipa care a presat mai mult încă din prima repriză a întâlnirii, fără să pună cu adevărat în pericol poarta timișeană. Alexandra Hornea sau Paula Agu au trimis de la distanță, însă mingea s-a dus peste poartă sau a fost prinsă de la Laura Vogt.
Prima ocazie a echipei noastre a venit în după o lovitură de la colț efectuată de Melisa Șodinca, iar Gabriela Ivăncescu a trimis cu capul pe lângă poartă.
Câteva minute mai târziu, tot după un corner, mingea a ajuns la Nicol Dincă-Vuia, iar tânăra noastră jucătoare a trimis tot pe lângă poartă. La ultima fază a primei reprize, Georgiana Vasile a trimis o minge în careu de la mijlocul terenului, balonul a ajuns la Alexandra Hornea, care a trimis în plasă.

În partea a doua, apărarea timișeană a blocat-o de două ori în suprafața de 16 metri pe Alexandra Hornea. Melisa Șodinca a pătruns pe partea stângă, a centrat în careu, iar Sidonia Salamon a trimis în corner. Ultima mare ocazie a întâlnirii a aparținut lui Banat Girls. Rebeca Pavel a primit o pasă în partea dreaptă, a intrat în careu, însă a fost blocată în momentul șutului de una dintre jucătoarele Bistriței. S-a încehait 0-1, Banat Girls rămâne cu 30 de puncte, în timp ce Bistrița rămâne neînvinsă în play-out.

„Am pierdut din păcate pe teren, dar după părerea mea a fost un joc foarte bun făcut de mine și colegele mele. Sunt foarte mândră de ele și mergem mai departe. Puteam să înscriem și noi, dar nu ne-a ieșit. Cred că ar fi fost ceva senzațional ca Rebeca să fi reușit să înscrie la acea fază în ultimele minute. A fost un meci diferit de celelalte cu ele, pentru că ele au venit aici neînvinse. Ne-am dorit foarte mult, ne-am ambiționat foarte tare și am fost unite, și am sperat să le putem opri noi această serie. Din păcate nu am reușit”,
a spus la final Elena Ruvila, fotbalistă care a punctat de 2 ori în acest sezon pentru Banat Girls.


Banat Girls: Laura Vogt – Bianka Granados, Nicol Dinca-Vuia(Rebeca Pavel), Amanda Lihv, Andrada Ungur, Elena Ruvila, Melisa Șodinca(c), Larisa Grigore, Gabriela Ivăncescu, Andreea Tomescu, Rebecca Melack(Ana-Maria Popescu).
În ultima rundă a campionatului, Banat Girls va juca în deplasare cu ACS Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Weekend plin la Iulius Town: Caravana Garfield, Timișoara Music Awards, meciurile Euro 2024 se văd pe terasa food court, dar și alte surprize

Garfield și caută prietenii printre cineștii din Iulius Town, Teatrul de păpuși revine cu o nouă scenetă pentru cei mici, iar Trenulețul Distracției continuă...

O femeie din Timiș s-a trezit cu fostul prietenei sale la ușă. Bărbatul a intrat cu forța în casă

O femeie s-a ales cu fostul concubin la ușă. Aceasta se afla acasă la prietena ei, acolo unde bărbatul a venit, pus pe scandal....

Citește și :