20.3 C
Timișoara
luni 25 septembrie 2023

Vești bune înainte de începerea școlii: Varianta Delta nu produce cazuri grave în rândul copiilor şi adolescenţilor

SănătateVești bune înainte de începerea școlii: Varianta Delta nu produce cazuri grave...

Varianta Delta a coronavirusului nu produce cazuri grave în rândul copiilor şi adolescenţilor. Acesta este rezultatul unui studiu CDC, citat de Aleph News.

Specialiştii americani spun că varianta Delta a coronavirusului nu produce cazuri grave în rândul copiilor şi adolescenţilor prin comparaţie cu alte variante ale virusului.

Centrul pentru controlul bolilor din Statele Unite a studiat datele pacienţilor spitalizaţi cu diagnosticul COVID-19 din 99 de comitate din 14 state americane, acoperind aproximativ 10% din populaţia Statelor Unite.

Din cei 3.116 copii şi adolescenţi spitalizaţi în cele trei luni şi jumătate dinainte de varianta Delta, aproximativ 26% au fost internaţi la terapie intensivă, 6% au fost plasaţi pe ventilator şi mai puţin de 1% au decedat.

După răspândirea variantei Delta, dintre cele 164 de spitalizări analizate în intervalul de o lună şi jumătate, aproximativ 23% au avut nevoie de terapie intensivă, 10% au avut nevoie de ventilator şi mai puţin de 2% au decedat.
Sursa: mediafax.ro

Alte subiecte :

Reizbucnește saga ,,Covidului” în spitalele din Timișoara

Direcția de Sănătate Publică le-a transmis spitalelor din Timiș să fie pregătite să ia măsuri „în contextul creșterii numărului de cazuri de COVID-19”. Documentul...

Timișoara Music Awards și Caravana cu Jocuri sunt highlight-urile weekend-ului, la Iulius Town. Descoperă ce alte evenimente ți s-au pregătit!

Talentul prinde voce în acest weekend, la Iulius Town, unde efervescența evenimentelor animă întreg ansamblul mixed-use. Timișoara Music Awards îi aduce pe scenă pe...

Citește și :