Șapte noi fluxuri de vaccinare anti-COVID, în Timiș

83

Crește numărul fluxurilor de vaccinare anti-COVID-19 în județul Timiș. Direcția de Sănătate Publică a transmis că timișenii vor avea la dispoziție, din 1 martie, șapte noi fluxuri pentru imunizarea cu serul PfizerBioNTech.

”În urma videoconferinței ce a avut loc în cursul zilei de 25 februarie a.c. susținută de către Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), județului Timiș, i-au fost alocate 7 fluxuri de vaccinare împotriva COVID-19, cu vaccinul Pfizer”, a transmis DSP Timiș.

Noile fluxuri vor funcționa în cadrul Spitalului CFR Timișoara (2 fluxuri), la Iulius Mall (1 flux), în Centrul Dumbrăvița (1 flux), Centrul Ghiroda(1 flux), Centrul Sala de sport” Lavinia Miloșovici” Lugoj (1 flux), Spitalul Orășenesc Sânnicolau Mare (1 flux).

Administrarea acestui vaccin se adresează cu predilecție persoanelor de peste 65 de ani, precum și celor peste 55 de ani, cu boli cronice.

Până acum, 59.684 de timișeni au fost imunizați, dintre care 24.857 au primit și doza de rapel.

În județul Timiș funcționează acum 42 de fluxuri de vaccinare. În curând, fluxurile deschise în cadrul etapei I de imunizare vor fi închise.

LĂSAȚI UN MESAJ