Teo Milea urcă pe scena Check-Out Festival, într-o interpretare inedită

131

Check-Out Festival, primul festival muzical din Timişoara făcut de tineri pentru tineri, vine cu o surpriză aparte pentru publicul timişorean: pianistul Teo Milea va veni special din Canada și va urca pe scenă alături de doi DJ ai grupului ABC- DJ Herck şi DJ Someşan. Este a doua oară când Teo Milea susţine un recital de pian acompaniat de grupul ABC, după ce în urmă cu doi ani experimentul a fost un succes, în cadrul unei petreceri susţinute la Teatrul Clasic Ioan Slavici din Arad.

Check-Out Festival este primul festival din Timișoara care va aduce laolaltă muzica și creativitatea. Pe lângă concertele susținute de artiști internaţionali şi artiști români, festivalul va promova ingeniozitatea, culoarea, arta. Instalaţii urbane, ateliere de creaţie, ateliere recreative, sau ateliere artizanale- toate vor aduce pe tapet libertatea artistică a tinerilor din regiune.

Zilele viitoare alţi artişti urmează să completeze line-up-ul festivalului, atunci când va fi anunțată și o nouă scenă. Toate informatiile viitoare despre Check-Out Festival se vor regăsi aici, iar biletele pot fi achiziţionate de aici : www.checkoutfestival.ro, www.myticket.ro

Din luna mai 2016 până în luna mai 2017, Timişoara este prima Capitală a Tineretului din România. Programul, desfăşurat sub sloganul Check-OUTimişoara, este implementat de Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş- FITT, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Băncii Comerciale Române.

 

LĂSAȚI UN MESAJ