Operatorul regional de apă și canal girează pentru siguranța apei consumatorilor din Timiș VIDEO

278

Este cel mai important investitor local din județ care contribuie la zestrea economică a Timișoarei și a Timișului. Până să vină investitorii din afara țării să pompeze bani și să creeze locuri de muncă, Aquatimul a dovedit că se poate face același lucru prin seriozitatea cu care a abordat problemele și prin viziunea echipei de conducere din ultimii 10-15 ani.

Siguranța apei care ajunge în casele noastre este o preocupare permanentă a echipei de la Aquatim, care a schimbat aproape în totalitate rețeaua de alimentare din Timișoara. Mai mult, investițiile operatorului regional sunt direcționate spre creșterea calității laboratoarelor de tratare a apei nu doar din Timișoara ci și din celelalte localități din județ care sunt deservite de Aquatim.

Chiar dacă multă lume s-a obișnuit să cumpere apa din magazin, fie plată fie minerală, la gătit și spălat se folosește tot cea furnizată din rețea, de Aquatim. Directorul general Ilie Vlaicu ține să-i asigure pe consumatori că pot să folosească fără nici o problemă apa de la robinet, mult mai sigură pentru consum decât cea coercializată în magazin.

LĂSAȚI UN MESAJ