17.6 C
Timișoara
duminică 26 mai 2024

Salonul Industriei Ușoare, ediție dedicată sărbătorilor pascale

O bună și veche tradiție cerea ca de sărbătorile pascale tot omul gospoar sau măcar copii și tinerii să aibă ceva nou in domeniul îmbrăcămintei. Poate că la acest obicei frumos s-au gândit și organizatorii eeiției de Paște a Salonului Industriei Ușoare.
Oricine intră în Centrul Expozițional poate să plece cu ceva nou și interesant. Nimic nu este prea scump dacă vrei să faci un cadou frumos.


Având în vedere succesul de care se bucură SALONUL INDUSTRIEI UȘOARE în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, în perioada 24 – 28 aprilie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială ce ține cont de tradiția populară românească de reînnoire a articolelor vestimentare cu ocazia Sărbătorilor Pascale.
Peste 50 de firme din întreaga țară, atât producători cât și comercianți, expun spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii. Nu lipsesc nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand made, dulciuri etc.
Ca la toate edițiile anterioare, Târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de Paște de la brânză proaspătă, fructe, legume până la răchie de cea mqai bună calitate și aromă. Un loc aparte îl reprezintă sectorul apicol. Aici sănătatea se îmbină cu plăcutul.
Expoziția s-a deschis de miercuri și primește vizitatorii până sâmbătă, între orele 10 00 – 20 00 , iar duminică între orele 10 00 – 18 00 .
Intrarea este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Biserica românească din Sărcia cea mai frumoasă și veche din sat

Cu ceva timp în urmă călătorul neobosit ce bate în luhg și lat drumurile mai puțin cunoscute ale Banatului a dat și de minunatul...

Colecții și colecționari din România

Muzeul Satului Bănăţean invită miercuri, 29 mai 2024, la ora 12, publicul iubito de frumos la vernisajul expoziției MOȘTENIREA STRĂBUNILOR, aflată la...

Citește și :