Ministerul Economiei duce gratis meșterii din Banat la București

136

Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri (MECRMA) organizează cu susținerea Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti”, în perioada 28-30 octombrie, Târgul Național pentru Meșteșuguri și Artizanat „MestesugarFEST- România Creativă”.

Evenimentul va avea loc la Bucureşti la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” și va atrage minimum 150 de expozanți.

Meșteșugarii care doresc să participe la târg trebuie să se înscrie pe site-ul www.aippimm.ro, la linkul http://programe2016.aippimm.ro/inscriereMestesug. Aplicația “Programului național multianual pentru susținerea meșteșugurilor și artizanatului” a fost lansată în data de 11.10.2016, la ora 10.00.

Participarea meșteșugarilor la târg este gratuită, iar MECRMA va suporta cheltuielile de transport și cazare.

În cadrul târgului, beneficiarii își vor putea prezenta și vinde produsele și, totodată, vor avea ocazia sa organizeze ateliere de lucru pentru vizitatorii interesați. În cadrul atelierelor de lucru, artizanii și meșteșugarii pot demonstra cum obțin produse precum: ii, covoare, ouă încondeiate, produse de olărit, icoane, ceramică tradițională și decorativă, produse brodate, bijuterii, păpuși folclorice, articole din sticlă sau lemn, mic mobilier artizanal.

Aflați noutăți despre târg urmărind pagina de Facebook “Meșteșugar FEST – România Creativă” https://www.facebook.com/MestesugarFEST/ și cea de Instagram „MeşteşugarFEST” (https://www.instagram.com/mestesugarfest/?hl=ro).

Programul național pentru susținerea meșteșugurilor și artizanatului este un program multianual de stimulare a înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii, implementat de către Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ