Memorialul Internațional Dan Olaru la Dumbrăvița-VIDEO

155

La Sala Polivalentă din Dumbrăvița a avut loc a doua ediție a Memorialului Internațional Dan Olaru, și a treia ediție a Campionatului Național de Karate și Karate Aplicativ pentru persoane cu Dizabilități Para –Karate sub egida FRK, reprezentanta WKF care în 2020 va participa pentru prima dată la jocurile Olimpice de la Tokyo. Concursul a reunit la Start 17 cluburi din România și Serbia (pentru Karate WKF) și 9 cluburi pentru persoane cu dizabilități.

Memorialul Dan Olaru este un concurs în memoria maestrului DAN OLARU, membru fondator al federațiilor de arte marțiale și un pionier al artelormarțiale în România. Aceste două concursuri s-au desfășurat concomitentm deoarece dorim să integrăm cât mai bine sportivii cu alte abilități ( Para–Karate) și tot odată să dăm exemplu sportivilor noștrii că în arte marțiale nu există limite.

,,Vreau să mulțumesc tuturor Cluburilor Participante, sportivilor, părinților care au ales să-și educe copii prin arte marțiale, antrenorilor care au răspunsinvitației în Memoria lui Sensei Dan Olaru, care pentru mulți dintre noi a fost deschizător de cale ( DO ) în artele marțiale. Mulțumesc Domnului Primar Victor Malac și Domnului Viceprimar Miklos Arpad pentru sprijinul acordat.,, a precizat, Bogdan Alic, organizator

sursa: dumbravitatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ