14.1 C
Timișoara
vineri 24 mai 2024

Noul magazin Altex din zona AEM își va întâmpina joi primii clienți. Se anunță o deschidere cu surprize și oferte speciale

Noul magazin va fi deschis începând de joi, 25 aprilie. Este cel mai mare magazin Altex din Timișoara. Toți cei care treg pragul sunt așteptați nu numai cu oferte, ci și cu evenimente organizate cu prilejul deschiderii magazinului.

Magazinul Altex din zona AEM este cel mai mare din Timișoara ca suprafață și își surprinde clienții cu o gamă variată de produse, atât electronice și electrocasnice, cât și echipamente sportive, datorită parteneriatului cu Echipa Națională de Fotbal. „Cel mai mare magazin din Timișoara, cu o gamă foarte variată de produse. Avem 40.000 de produse în magazin. Fiecare client poate să găsească ceea ce-și dorește pe partea de produse Electronice și IT. În plus, am adus și jucării, lego, dar și vehicule electrice, bicilete sau echipamente sportive. Tot ce-și dorește un client pe partea asta se găsește la noi în magazin”, declară Cristian Andraș, managerul zonal Altex.

Cu prilejul deschiderii vor fi organizate și activități distractive pentru cei mici, cum ar fi modelarea baloanelor sau pictura pe față. Aceștia pot vedea și păpuși uriașe aduse special pentru ei. Ei pot să se bucure și de vată pe băț sau înghețată.

Pentru cei mari, atmosfera va fi întreținută de Adrian Șaguna, Dj din Buzău, care a mixat și la Untold. Trupa Barbarossa va susține, de asemenea, momente artistice. Tot evenimentul se va încheia cu un joc de artificii.

Magazinul de pe Bulevardul Liviu Rebreanu se va deschide joi, 25 aprilie, începând cu ora 8:00 și va fi deschis până la ora 21:00. Ulterior, va funcționa între orele 9:00 – 21:00.

În prima săptămână de la deschidere, clienții care treg pragul noului magazin se pot bucura de oferte speciale valabile începând de joi, 25 aprilie, până miercuri, 1 Mai. Cu prilejul deschiderii, magazinul oferă și 50% reducere la dobânda standard, la creditul pe loc în magazin și până la 30 de rate fără dobândă, prin cardurile de credit ale băncilor partenere.

Compania Altex a fost înființată în 1992. Încă de atunci, retailerul oferă o gamă variată de de produse și servicii orientate pe nevoile clienților.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :