Legislaţia muncii și sănătatea și securitatea în muncă în 2016, în dezbatere la Timișoara

85

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș, sub egida Instituţiei Prefectului Judeţul Timiș, organizează în data de 24 februarie 2016, cu începere de la ora 12,00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, seminarul-dezbatere cu tema: Legislaţia muncii și sănătatea și securitatea în muncă în 2016.

Seminarul face parte din seria acțiunilor de informare pe care CCIAT le organizează anual în parteneriat cu Instituția Prefectului Județul Timiș și serviciile deconcentrate din teritoriu. În cadrul acestui seminar interactiv, se vor prezenta şi interpreta noutăţile legislative şi normele metodologice de aplicare a reglementărilor în domeniul legislaţiei muncii, aspecte care ţin de evaluarea personalului, dar şi aspecte legate de sănătatea si securitatea în muncă (Legea 53/2003 republicată, Legea 52/2011 actualizată, Legea 62/2011 actualizată, HG 500/2011, Legea 319/2006, HG 1425/2006), alte teme de interes.
Lectori vor fi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș:
 ec. Pavel KAȘAI, Inspector Șef
 jr. Ileana TOMOIAGĂ, Inspector Șef Adjunct Relații de Muncă
 ing. Anton Francisc SZASZ, Inspector Șef Adjunct Securitate şi Sănătate în Muncă
 Natalia ENII, expert IT

În a doua parte a evenimentului este prevăzută o scurtă prezentare a facilităţilor acordate parcurilor industriale de către Guvernul României. Se va prezenta Parcul Industrial Sânandrei și Giarmata, dezvoltat de Artemis Real Estate, parte a grupului elvețian Artemis Holding. La eveniment sunt invitați directorii generali, directorii / responsabilii de Resurse Umane și responsabilii SSM firmelor timișene.

LĂSAȚI UN MESAJ