Ionuț Popa nu simte presiune înaintea meciului de la Iași

167

Presiunea rămâne pe umerii lui Ionuț Popa înaintea partidei pe care ACS Poli o va susține vineri, la Iași, în ciuda faptului că antrenorul a negat zvonurile cu privire la demiterea sa în cazul unui rezultat negativ.

Violeții deschid etapa a XI-a a Ligii I cu deplasarea de la CSMS Iași. Un meci aparent normal pentru lanterna roșie a clasamentului care însă a devenit extrem de important după zvonurile apărute în ultimele zile. Presa centrală a vorbit despre înlocuirea lui Ionuț Popa din funcția de antrenor în cazul unui nou pas greșit al lui Poli în Copou.

În realitate lucrurile nu stau chiar așa, spune tehnicianul timișorenilor. ”Eu am avut ieri o discuție cu conducerea clubului, președintele m-a chemat, mi-a spus să nu bag în seamă toate dezinformările. Eu am contract până în 1 iulie, din partea mea nu există oprire, dacă alții mă opresc va fi altceva. Eram dați victimă sigură la început, dacă obținem puncte suficiente pentru a avea speranțe se vor aduce în iarnă jucători, dacă nu, se va merge pe formarea unui grup tânăr pentru Liga a II-a. Am și început să promovăm jucători, în special tineri, pentru a forma un grup tânăr și loial orașului”, a declarat Popa.

Tehnicianul a pus punctul pe I în ceea ce privește valoare lui Poli. Cu un lot alcătuit exclusiv pentru liga secundă, trupa bănățeană are lotul cel mai slab cotat din prima ligă. Iar atunci când intervin și accidentările, așa cum e cazul și pentru meciul de la Iași, atunci încropirea unei echipe cât de cât competitive devine imposibilă. ”Nu știu dacă se mai fac cinci-șase puncte oricine vine la echipă. Acestea sunt lucrurile, jucătorii sunt de admirat. Am o admirație mare pentru jucători, eu am încercat să fac ce pot”, a punctat antrenorul codașei.

Confruntarea CSMS Iași – ACS Poli Timișoara este programat vineri, ora 18.

LĂSAȚI UN MESAJ