15.1 C
Timișoara
marți 21 mai 2024

Amalia Ghigoarță s-a calificat în lotul pentru campionatele Europene

Timișoreanca Amalia Ghigoarță s-a calificat în lotul pentru Campionatele Europene din Italia. Gimnasta, crescută la Timișoara, este a doua pe listă din cele 8 sportive clasate pentru Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică. Competiția se va desfășura la Rimini în perioada 2-5 mai, scrie Agerpress.

Lotul României pentru Campionatele Europene a fost hotărât în urma a două competiții sportive, desfășurate la Timișoara și la Izvorani. După ce-a de-a doua etapă a selecției, din clasamet fac parte: Ana Maria Bărbosu, Amalia Ghigoarță, Sabrina Maneca Voinea, Lilia Cosman, Maria Ceplinchi, Ioana Danciu, dar și Amalia Puflea și Andreea Preda.

Pentru junioare, în competiție sunt înscrise Adelina Ionescu, Anamaria Mihăiescu, Nelli Papană, Adriana Cotu și Alexia Blănaru. Daria Tănasă și Indris Iordache ocupă postul de rezervă.

Surse:

www.radiotimișoara.ro

www.agerpres.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Medalie de aur pentru UVT la Campionatului Național Universitar de volei pe plajă masculin

Echipa studenților de la UVT a câștigat o medalie de aur la Campionatul Național Universitar de volei pe plajă masculin, rezultat care îi va...

Înfrângere la limită pentru Banat Girls în fața Gloriei Bistrița Banat

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 1-0 de Gloria Bistrița în ultimul meci jucat de formația timișeană pe teren propriu în play-out-ul...

Citește și :