Eşti nemulţumit de serviciile TV, Internet şi telefonie fixă? Poți completa un chestionar online

137

Consiliul Concurenţei invită persoanele fizice care utilizează serviciile de televiziune, internet şi telefonie fixă, la pachet sau separat, să completeze un chestionar online, care va fi folosit în cadrul studiului privind serviciile de comunicaţii electronice furnizate la pachet, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Chestionarul trebuie completat până la data de 20 septembrie şi poate fi accesat pe site-ul Consiliului Concurenţei.

„Consumatorii vor avea posibilitatea ca, în cadrul chestionarului, să prezinte şi eventuale dificultăţi întâmpinate la achiziţionarea şi utilizarea acestor servicii. Ca urmare, este important ca persoanele care completează chestionarul să fie implicate în procedurile de achiziţionare şi de utilizare a serviciilor de comunicaţii electronice în locurile unde sunt furnizate serviciile respective”, se arată în comunicat.

Parcurgerea chestionarului durează aproximativ 10 minute şi necesită înregistrarea cu o adresă validă de e-mail. Datele personale sunt confidenţiale, iar informaţiile obţinute vor fi analizate de Consiliul Concurenţei în cadrul studiului privind serviciile de comunicaţii electronice furnizate la pachet.

 

Sursa: AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ