20.4 C
Timișoara
sâmbătă 25 mai 2024

Inițiativă pentru deblocarea fondurilor județene

„Am găsit o soluție pentru deblocarea situației fondurilor alocate de Consiliul Județean Timiș pentru primăriile din județ! Împreună cu o majoritate a consilierilor județeni, am depus o inițiativă care prevede o alocare a fondurilor mult mai echitabilă decât cea aprobată la începutul acestui an de CJ Timiș.
Această propunere are în spate inclusiv discuții cu primarii din județ, discuții purtate pe baza nevoilor pe care fiecare le are în comunitatea pe care o administrează, așa cum este și firesc.
Nu are în spate exclusiv apartenențe politice, așa cum a gândit-o președintele încă în funcție al CJ Timiș, Alin Nica, o modalitate profund incorectă și discreționară!
Propunerea noastră cuprinde inclusiv finanțare pentru municipiul Timișoara, oraș care nu a primit sprijin de la administrația județeană în acești 3 ani de zile de administrație Nica.
Proiectul va fi supus votului în următorul plen al CJ Timiș, unde președintele acestei instituții va avea ocazia să aprobe această soluție și nu doar să se plângă de faptul că altcineva îi pune bețe-n roate! Veți putea consulta propunerea noastră, va fi publică pe site-ul instituției.”

Alexandru Iovescu,
liderul consilierilor județeni PSD
din Consiliul Județean Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Un nume greu din PSD crede că Mircea Geoană ar putea intra în finala pentru președinția României

Sociologul Vasile Dîncu (PSD) a explicat, sâmbătă, că Mircea Geoană este, în acest moment, un personaj credibil, având în vedere că ocupă cea mai...

Tronsonul Margina-Holdea se pare că totuși va avea un final fericit

Dacă nu ar afecta sute de mii de călători ce ar dori să folosescă nestingheriți Autostrada A1, cei 10 kilometri lipsă de la Margina...

Citește și :