Cei mai sexy rugbiști vin la Timișoara. FOTO

1017

Campioana României la rugby își încheie sâmbătă aparițiile pe teren propriu în grupele Challenge Cup. Adversari pe Dan Păltinișanu vor fi vedetele de la Stade Francais binecunoscute în lumea sportului pentru celebrele calendare nud și semi-nud.

Cei mai sexy rugbiști din Europa vor fi sâmbătă la Timișoara. Calendarele realizate de Stade Francais începând din anul 2001 reprezintă un punct fierbinte și așteptat de fani în fiecare toamnă. Gândit la începută ca o variantă de aduna bani la bugetul clubului, calendarul parizienilor a ajuns o apariție de neratat în fiecare toamnă. Ediția inaugurală a avut încasări de 2 milioane de euro, adică mai mult decât întregul buget al campioanei României…

Așadar eroii din Dieux du Stade vor veni sâmbătă pe Dan Păltinișanu, iar timișorencele au șansa de a-i vedea de aproape pe semizeii din ediția 2017 a calendarului. Ediția curentă este disponibilă pentru 39 de euro, iar o parte dintre fonduri vor fi donați.

Timișoara Saracens susține ultimul joc în fața propriilor suporteri în 14 ianuarie, ora 14. Este penultima partidă a timișorenilor în cea de-a doua competiție intercluburi ca valoare din Europa pentru că meciul final este are loc în 20 ianuarie în Scoția, contra lui Edinburgh.

Confruntarea cu francezii reprezintă ultima șansă reală pentru Saracens de a obține punct sau puncte la debutul lor în Challenge Cup. Misiunea băieților din Ronaț va fi una foarte dificilă pentru că evident francezii reprezintă un adversar superior. Dovadă victoria din meciul tur, 27-0. Mai punem la socoteală și absențele importante din tabăra campioanei. Căpitanul Stelian Burcea are probleme la ligamentul încrucișat la genunchi, ceea ce-l va ține pe tușă minim șase luni.

Aripa Tangimana Fonovai are ruptură de ligamente la genunchi și este indisponibil încă șase săptămâni, iar colegii de post Mădălin Lemnaru, Viliami Moala și Stephen Shannan îngroașă și ei lista medicală. Cu semne de întrebare pentrul meciul de sâmbătă sunt Valetin Calafeteanu, Vasile Rus și Jody Rose.

Dacă Timișoara va avea la ora partidei doar două săptămâni de pregătire, Stade Francais a disputat deja două jocuri oficiale în 2017. Ultimul chiar în week-end, pierdut cu 15-18 în fața lui Toulouse. Parizienii încă au șanse de calificare și vor juca la Timișoara pentru a rămâne în ecuație. Clasamentul grupei a 5-a: 1. Harlequins 17 puncte; 2. Edinburgh 15 puncte; 3. Stade Francais 11 puncte; 4. Timișoara Saracens 0 puncte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ