Bicicletele Merida 2017 – inovaţie dincolo de orice aşteptări

180

Merida reprezintă una dintre cele mai mari companii de biciclete din întreaga lume, fiind prezentă în peste 77 de ţări. Unul dintre cele mai apreciate modele ale anului 2017 este Merida One-Sixty 5000 – este stabilă şi foarte maleabilă, fiind genul de model pe care iubitorii de enduro şi ciclism montan o consideră ideală pentru o cursă lungă şi plină de peripeţii. De asemenea, componentele din care este construită sunt esenţiale pentru un stil de pedalat mult mai agresiv şi mai rapid. Este, practic, un model actualizat al vechilor biciclete Merida One-Sixty, atât din perspectiva caracteristicilor, cât şi din cea a designului mult mai atrăgător.

One-Sixty 5000 reprezintă atracţia anului 2017 şi înţelegem şi de ce, având în vedere inovaţiile aduse la capitolul tehnologii folosite.

În primul rând, vorbim despre un sistem ,,Anti Wrinkle”, asigurat de folosirea carbonului, cunoscut pentru caracteristicile sale tehnologice de cea mai bună calitate. Acesta oferă mecanicilor posibilitatea de a crea atât o pelicula externă, cât şi un interior de excepţie, care nu permit încrețirea şi garantează o durabilitate şi o rigiditate mai mari, precum şi o greutate mai mică. De asemenea, greutatea mult mai mică a bicicletelor Merida One-Sixty 5000 se datorează şi inovaţiei ,,Superlite 16 Alloy”, o formă mai avansată a ,,Racelite 61”şi ,,Prolite 66”, în sine două tehnologii destul de avansate. Cu alte cuvinte, putem să ne dăm singuri seama de faptul că ultima versiune apărută depăşeşte orice aşteptări, performanţa fiind concentrată în trei aspecte esenţiale pentru o experienţă off-road completă: pereţi subţiri, rezistenţă impresionantă şi greutate foarte mică.

Tehnologia premium ,,NANO MATRIX CARBON 2017” a acestor biciclete Merida presupune o calitate crescută a materialului folosit – inserţiile de carbon sunt îmbogăţite cu nanoparticule speciale care întăresc matricea răşinii epoxidice. Astfel, rezistenţă la impact a construcţiei finale poate fi crescută cu succes cu până la 40%!

Merida One-Sixty 5000 poate fi găsită şi în România, pe site-ul Veloteca.ro, unul dintre cei mai cunoscuţi importatori de biciclete de pe plaiurile mioritice, alături de piese de schimb, componente, echipamente de ciclism şi accesorii pentru biciclete de înaltă calitate. Preţul acestui model este de 14.900 lei, preţ justificat de prestigiul câştigat de aceste biciclete la foarte scurt timp după apariţia lor. Veloteca oferă garanţie pe viaţă cadrelor Merida, astfel încât fiecare client să fie mai mult decât satisfăcut de alegerea să.

În ceea ce priveşte comenzile online, plata se face ramburs, la primirea coletului; prin ordin de plată sau virament bancar, atât pentru persoanele fizice, cât şi juridice; online cu cardul bancar, modalitate care oferă posibilitatea plăţii în 10 rate fără dobândă, prin intermediul cardurilor Card Avantaj (Credit Europe Bank), Star (Banca Transilvania), Bonus + (Garanti Bank) şi Alpha Bank.

Veloteca dispune şi de un showroom de prezentare, aflat în Bucureşti, pe Sos. Iancului, nr. 100, unde consultanţii îşi întâmpina clienţii cu multe sfaturi şi sugestii, care să-i ajute să facă cea mai potrivită alegere pentru ei.

Performanţă pe două roţi se face cu o bicicletă de calitate – aşa au apărut bicicletele Merida 2017!

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ