101 rude la ISU. Nu este titlul vreunei animații, ci posibila situație dintr-o unitate de pompieri. Vela a trimis Corpul de Control

346

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus, luni, că va face verificări și în alte județe, nu doar în Dolj, acolo unde peste 100 de angajați sunt rude. El a sugerat că e posibil „ca această epidemie să fie în toată țara”.

„Am discutat, încă de ieri (duminică – n.r.), cu domnul general Iamandi (generalul de brigadă Dan Paul Iamandi, şeful IGSU), și astăzi trimite Corpul de Control în județul Dolj, pentru a verifica aceste aspecte. Evident că această verificare se va extinde și la nivelul altor județe. Pentru că s-ar putea că această epidemie să fie în toată țara”, a declarat ministrul de Interne.

Întrebat ce va face dacă se confirmă că peste 100 de angajați din unitate au diferite grade de rudenie între ele la ISU Dolj, Vela a răspuns: „O să vedeți!”.

Marcel Vela a anunțat, duminică, faptul că va trimite Corpul de Control la ISU Dolj pentru a afla dacă este adevărat că peste 100 de angajați din unitate au diferite grade de rudenie între ele și dacă se impun sancțiuni. Reprezentanții ISU spun că nu cunosc cifra exactă, însă este posibil să fie reală.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ