14.6 C
Timișoara
marți 28 mai 2024

Muncitorii Horticultura au ajuns și în Complexul Studențesc

Astăzi s-au desfășurat acțiuni de tăierea ierbii în parcurile și spațiile verzi din complexul studențesc. Dis-de-dimineață mașinile muncitorilor de la Horticultura huruiau de zor.

Reprezentanții Horticultura spun că desfășoară activități de întreținere a spațiilor odată la două-trei săptămâni, iar dacă există întârzieri le pun pe seama vremii nefavorabile.

Cu toate acestea, în complexul studențesc, iarba din unele spații verzi, înainte să fie tăiată, măsura și în jur de 10-15 centrimetri. Reamintim că la începutul lunii aprilie, Parcul Civic, Parcul Copiilor, dar și Malul Begăi spre Podul Decebal, în spațiile verzi vegetația a fost crescută și plină de păpădii.

Reprezentanții Horticultura menționează că suprafața pe care o au în administrare este întinsă, iar pentru întreținerea spațiilor au un anumit program.

„Horticultura are în administrare 1.132.422 metri pătrați de teren în zona centrală a orașului, ce includ 13 parcuri, bulevarde și străzi. Realizăm acțiuni de cosire în baza unui program, astfel acționăm asupra aceluiași obiectiv la un interval cuprins între câteva zile și două săptămâni. Munca în aer liber este întotdeauna condiționată de factorii climatici, astfel dacă avem parte de perioade ploioase, nu putem interveni atât de des pe cât ne-am dori. În zona Complex Studențesc am derulat acțiuni de cosire la începutul lunii aprilie, la finalul lunii aprilie și la începutul lunii mai”, au declarat reprezentanții Horticultura.

În următoarele zile muncitorii Horticultura vor ajunge în Parcul Civic, Parcul Copiilor și în zona Kogălniceanu.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Alfred Simonis anunță o schimbare în Codul Penal pentru clanurile din Timișoara care își terorizează vecinii

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis (PSD), anunţă un amendament la Codul Penal, pentru clanurile din Timişoara şi din ţară care îşi terorizează...

(E) Sorin Grindeanu girează toți penalii puși pe liste de către PSD!

Zilele trecute Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au luat la pas județele Caraș-Severin și Timiș. Premierul și ministrul transporturilor, deși nu candidează la 9...

Citește și :