Zeci de milioane lei alocați pentru deszăpezirea drumurilor naţionale

101

Peste cincizeci și șase de milioane lei vor fi alocaţi pentru deszăpezirea drumurilor naţionale şi a autostrăzilor din vestul țării. Pentru drumurile aflate în raza de activitate a Secţiei Timişoara au fost alocate șapte milioane de lei.

Firmele de deszăpezire au fost desemnate în urma unor licitaţii organizate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România la nivel local, câştigătorii concursurilor au fost anunţaţi doar în decembrie.

În ceea ce priveşte zona Timişoara, de lucrări se ocupă asocierea dintre societatea Athos Com SRL şi Riposta Trans SRL. Contractul include varianta de ocolire Timişoara, respectiv Drumurile Naţionale 57, 58B,59, 59A, 59B, 59C, 6, 68A, 69.

De tronsonul Traian Vuia – Remetea Mare şi A6, între A1 şi Lugoj, a fost desemnată să se ocupe societatea Eurosped SRL, cu un contract de 4,1 milioane de lei, pe cei 64 de kilometri aflaţi în întreţinere. Pentru tronsonul dintre Remetea Mare şi Nădlac şi cei 3 kilometri din A11, de lângă Arad, desemnată a fost societatea Diferit SRL, cu un contract de 11 milioane de lei, pentru cei 94 de kilometri. Contractele semnate de CNADNR cu companiile respective sunt valabile până la 31 martie 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ