VIDEO: Veşti bune pentru transportul în comun timişorean. Douăsprezece tramvaie noi Armonia, din 2016

729

Vești bune pentru anul 2016! Municipalitatea are în plan reabilitarea a încă 12 tramvaie. Potrivit autorităților, șapte au fost trimise pentru modernizare la Arad și Pașcani în 21 septembrie, iar alte cinci la începutul lunii decembrie.

Contractul subsecvent de șapte tramvaie are dat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare la 21 septembrie 2015, cu termen de finalizare de un an, conform acordului-cadru. Din discuțiile cu directorii sunt promisiuni că vor fi terminate în trimestrul al doilea al anului 2016, până în luna iunie”, susține Nicolae Robu.

În plus, primarul a precizat că la începutul anului conducerea RATT va face o vizită în Pașcani pentru a vedea stadiul lucrărilor la cele șase tramvaie trimise in septembrie. “Al doilea contract subsecvent, cel de cinci tramvaie, are dat ordinul de începere la 3 decembrie 2015, cu termenul de finalizare de un an. După vizita din ianuarie vom știi stadiul de realizare”, adaugă edilul.

Reamintim că, în total, 30 de tramvaie ale RATT vor fi reabilitate, în decursul a patru ani (foto https://www.facebook.com/RATT-Oficial).

LĂSAȚI UN MESAJ