UVT – Partener Media la festivalul internațional de film Science Fiction și Fantasy „The Galactic Imaginarium”, TGIFF

53

Asociația pentru Educație Complementară (APEC), condusă de către Darius Hupov, organizează în această perioadă primul Festival de Film Science Fiction și Fantasy din Romania, „The Galactic Imaginarium”, TGIFF, desfășurat în perioada 23-27.09.2020, iar Universitatea de Vest din Timișoara este principalul partener implicat în etapa de organizare și de derulare a festivalului în regim drive-in și online.

Gala de premiere a festivalului are loc online, în 27 septembrie, de la ora 20.00. Doamna Irina Margareta Nistor, președinta juriului TGIFF și dl. Sorin Ciutacu, lector univ. dr. în cadrul colectivului de Limba și Literatura Engleză a Facultății de Litere, Istorie și Teologie din UVT, vor prezenta gala, difuzată live din studioul UVT-TV al Universității de Vest.

Vor participa invitatul de onoare al festivalului, Miltos Yerolemou, invitații speciali, membrii juriului festivalului și deținătorii biletelor de acces general.

Gala beneficiază de traducere simultană, asigurată de lector univ. dr. Eliza Claudia Filimon, Andreea Ghercă și Andrea Putnoky, studente la facultatea de Litere, Istorie și Teologie a UVT.

Prima ediție a TGIFF se anunță un real succes, pentru care au contribuit din plin și studenții UVT, care au făcut imposibilul posibil, chiar de la prima ediție: Spîrlea Cristian (Facultatea de Arte si Design), Șerban Diana Elena, Argetoianu Cristina, Calotă Denis, Cîrcu Andreea, Cosma Alexandru, Duciuc Adrian, Ghercă Paula, Graszl Bianca, Lucaci Theodora, Meteș Ciprian, Panduru Cristina, Putnoky Andreea, Siuiu Claudia, Szabo Ede (Facultatea de Litere, Istorie si Teologie), Ilinca Iulia (Facultatea de Știinte Politice, Filosofie si Științe ale Comunicării), Beniuga Andreea (Facultatea de Educație Fizică și Sport), Radu Jessica (Facultatea de Drept), Rus Ana Maria Bianca, Sorincău Patricia, Udișteanu Iuliana (Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor), Stroia Lucian, Todor Rafael, Zorilă Diana (Facultatea de Sociologie și Psihologie).

Facebook: The Galactic Imaginarium Film Festival (online edition)
Web: https://festival.galactic.one/

LĂSAȚI UN MESAJ