29.3 C
Timișoara
vineri 22 septembrie 2023

Urmărire în trafic, un bărbat care ar fi furat o mașină a fugit de poliție, a lovit două autoturisme și a accidentat un pieton

EvenimentUrmărire în trafic, un bărbat care ar fi furat o mașină a...

Poliștii din Timișoara au urmărit în trafic, sâmbătă, un șofer care conducea o mașină reclamată ca fiind sustrasă. După ce nu a oprit la semnalele polițiștilor, șoferul a acroșat două autoturisme și a accidentat un pieton, care este evaluat medical, conform informațiilor G4Media.

Apelul la 112 a fost dat de angajații unui restaurant din zona Soarelui. Un angajat a intrat în pizzerie să preia o comandă pe care urma să o livreze și a lăsat mașina deschisă. Bărbatul de 30 de ani a profitat de neatenția angajatului, s-a urcat la volan și a pornit.

Un alt angajat l-a văzut și a încercat să îl oprească, însă a fost acroșat de cel care autoturismul furat.

Bărbatul de 30 de ani și-a continuat fuga nebună prin cartierul Soarelui. În tot acest timp a lovit 3 mașini parcate.

Polițiștii au pornit în urmărirea lui și au reușit să îl oprească. Acesta a fost supus unui test cu aparatul Drug Test din dotarea oamenilor legii, iar rezultatul a fost clar: testul a fost pozitiv la amfetamină.

Autorul a fost prins și se află în acest moment în custodia poliției. Acesta a ieșit pozitiv la amfetamină și ar mai avea un dosar pentru furt.

Sursa: https://www.g4media.ro/

Citește și :