Un camion a intrat în mulţime la Stockholm. Premierul Suediei: Toate indiciile duc spre ipoteza unui atac terorist-VIDEO

247

Incident sângeros la Stockholm, în Suedia. Trei oameni au murit şi mai multe persoane au fost rănite după ce un camion a intrat într-un grup de pietoni, la Stockholm, în centrul oraşului. Premierul Suediei, Ştefan Lofven, declarat că toate indiciile duc spre ipoteza unui atac terorist.

Un martor aflat în stare de stare de şoc le-a povestit jurnaliştilor că oamenii au fost striviţi efectiv sub roţile camionului, care a intrat în vitrină unui magazin de pe principala arteră comercială. Sute de persoane alergau îngrozite pentru a-şi salva vieţile, spun şi alţi martori.

Premierul Suediei a declarat că „toate indiciile” duc spre ipoteza unui atac terorist, dar oficial poliţia nu a confirmat acest lucru.

Autorităţile din Suedia au revizuit bilanţul la doi morţi, după ce un suspect a intrat cu un camion în vitrină Ahlens Mall din zona centrală a metropolei Stockholm. Iniţial, presă locală a relatat că trei persoane şi-au pierdut viaţă şi mai multe au fost rănite în presupusul atac terorist, transmite Reuters.

sursa: hotweek.ro