2.1 C
Timișoara
duminică 3 martie 2024

„The Galactic Imaginarium” se apropie cu pași repezi FOTO-VIDEO

Poate este un dat al acestor locuri ca aici să fie oamenii mai visători spre viitor? Poate literatura și filmul de ficțiune anticipativă să fie mai apropiat de sufletele noastre? Ceva este sigur din moment ce la doi pași de Timișoara, mai exact la Dumbrăvița se plănuiește cu mare atenție un festival cum nu a mai fost. Filmul „Galactic Imaginar” merită un loc în seria de festivaluri pentru cei ce îndrăgesc imaginația și poveștile ce ar putea deveni realitate în viitor.

Festivalul Internațional de Film Science Fiction și Fantasy „The Galactic Imaginarium” (TGIFF) este rodul colaborării dintre primăria localității Dumbrăvița și Asociația pentru Educație Complementară (APEC) și va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la sala Polivalentă din localitate.

Un prim pas, deloc de neglijat, a fost cel de a avea un trofeu de înmânat câștigătorilor. Apelul făcut artiștilor talentați a prins contur. Tânăra studentă a facultății de arte Deiana David și-a adjudecat ambele premii pentru designul trofeelor. Acestea sunt deja materializate și arată excepțional.

Invitatul de onoare al primei ediții va fi actorul Miltos Yerolemou din Game of Thrones. Dar și cuplul Dragic și Adriana Rebrnovic din Muntenegru, la rândul lor realizatori ai festivalului de fantasy „Refesticon” vor fi invitați la Dumbrăvița.

Principalii organizatori ai evenimentului sunt Simona și Darius Hupov.
Important de știut pentru toți iubitorii genului este că biletele se pot găsi online pe site-ul bilete.ro, dar și abonamente de o zi sau două pentru workshpuri, sesiuni de autografe ori fotografii cu invitații deja se găsesc la https://bilete.ro/tgiff

Detalii și alte lămuriri se mai pot afla la https://festival.galactic.one ori pe pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/tgifilmfest

Alte subiecte :

Citește și :