Prinși băuți sau drogați la volan. Care este „recolta” polițiștilor locali?

109

Fie că beau înainte să urce la volan, fie că se droghează, tot mai mulți șoferi pun în pericol traficul din oraș.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au identificat în trafic, numai anul acesta, 55 de conducători auto care au comis și infracțiuni la legislația rutieră.

Cei în cauză au fost depistați încălcând prevederile legale referitoare la oprire, staționare, parcare sau pătrunderea de străzi cu acces interzis, ori conduceau modepe și nu respectau prevederile privind circulația acestora, iar la verificarea mai amănunțită a documentelor s-a constatat că fie aveau numerele provizorii ale autovehiculelor expirate, aveau dovada de circulație expirată, circulau cu autovehicule radiate din circulație sau fără permis de conducere, cu permis de conducere anulat ori cu permis dar fără categoria corespunzătoare vehiculului condus.

Pe lângă aceste cazuri au mai fost depistați un conducător auto care conducea cu o alcoolemie de peste 0,80 la mie, un conducător auto aflat sub influența substanțelor halucinogene, precum și doi suspecți de comiterea infracțiunii de furt.

În toate cazurile persoanele depistate au fost predate pentru continuarea cercetărilor polițiștilor din cadrul Biroului Poliție Rutieră.

LĂSAȚI UN MESAJ