Detalii cutremurătoare! Mesajele tinerilor care s-au sinucis în urma jocului „Balena Albastră”!

6760

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul morţii celor doi adolescenţi din Chişinău, care s-au sinucis, în noaptea de 8 martie, aruncându-se de pe o clădire cu 18 etaje din Chișinău, după ce au jucat Balena Albastră.

Jocul, extrem de periculos, a apărut în social media din Rusia, dar se răspândeşte rapid în toată lumea şi ar fi răspunzător pentru moartea a peste 130 de tineri. Foarte îngrijorător este că începe să capete o popularitate tot mai mare în rândul adolescenţilor din toată lumea.

Cei doi tineri erau destul de activi pe rețele de socializare, iar multe postări erau însoțite de hashtag-uri precum #goodbye, #suicide #nonsens, #transformation, #lucifer și cel mai important hashtag-ul #cинийкит (синий кит = balena albastră, n.r.), fapt ce ar putea demonstra că aceștia ar fi jucat în jocul „Balena Albastră”.

balena-albastra-3

Din păcate, chiar dacă sunt zeci de mesaje care prevesteau parcă tragedia ce avea să se întâmple, nimeni dintre prietenii tinerilor nu s-a întrebat vreodată de ce fac acest lucru.

balena-albastra-1Pentru că erau ambii dansatori, ultima postare făcută pe instagram a fost un video în care dansează, acesta este însoțit de hashtag-ul #Bye. Fiecare astfel de postare a fost apreciată de zeci de ori și nimeni dintre prieteni se pare că nu a comentat aceste mesaje sinistre.

Băiatul în vârstă de 16 ani și fata de 15 au lăsat un bilet de adio: „Să nu ne judece nimeni, aşa am decis”.

balena-albastra-2Jocul, extrem de periculos, a apărut în social media din Rusia, dar se răspândeşte rapid în toată lumea şi ar fi răspunzător pentru moartea a peste 130 de tineri. Foarte îngrijorător este că începe să capete o popularitate tot mai mare în rândul adolescenţilor din toată lumea.

Şi, din nefericire, nu este singurul joc online care îndeamnă la suicid. Pe lângă „Balena Albastră”, grupurile online „Casa liniștită”, „Trezește-mă la 04:20”, „Fugi sau mori”, „50 de zile până la..”, „f57-f58”, „Niapoca”, „Marea balenelor” impun jucătorilor să îndeplinească 50 de misiuni teribile începând cu tăiatul venelor și sfârșind cu aruncarea de pe acoperișuri.

Citeşte şi: Feriţi-vă de „Balena Albastră”, jocul venit din Rusia care îi face pe tineri să se sinucidă! Peste 130 de victime până acum

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ