Se caută organizaţii studenţeşti din Timişoara care să ajute la accesibilizarea universităţilor pentru tinerii cu dizabilităţi

123

La Timişoara se încearcă accesibilizarea universităţilor pentru studenţii cu dizabilităţi. Asta în condiţiile în care nu puţini sunt tinerii cu diferite deficienţe care şi-ar dori să urmeze o facultate.

În acest sens, Centrul Euroregional pentru Democraţie din Timişoara anunţă lansarea unui concurs de selectare a organizaţiilor/grupurilor de iniţiativă studenţeşti pentru a realiza campanii de comunicare în campusurile universitare din oraş. Concursul are loc în cadrul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru îmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.

Proiectul are ca scop susţinerea de organizaţii de studenţi sau grupuri de iniţiativă care vor realiza campanii de comunicare cu scopul de a atrage atenția asupra aspectelor prioritare privind incluziunea studenților sau a potențialilor studenți cu dizabilități, în comunitatea universitară din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ