Premierul Sorin Grindeanu, și-a exprimat convingerea că nivelul de salarizare a personalului din MAI trebuie să reflecte tipul de activitate pe care o desfășoară-VIDEO

135

„Ca șef al Guvernului am obligația să mă asigur că angajații din structurile statului se bucură de toate drepturile salariale pe care le merită, prin prisma activității lor, și au dotarea logistică necesară. Știu că în MAI dotările nu sunt chiar la nivelul la care ar trebui, dar se fac eforturi pentru îmbunătățirea situației, inclusiv prin atragerea de fonduri europene. Așa cum știți, în aceste zile căutăm soluții cu privire la drepturile salariale ale personalului din MAI. Am convingerea că nivelul de salarizare a oamenilor din acest minister trebuie să reflecte tipul de activitate pe care o desfășoară și riscurile pe care și le asumă. Trebuie să eliminăm discriminările între categoriile profesionale și să găsim soluții echitabile, în conformitate cu fondurile disponibile. Aștept de la dvs. să rămâneți în continuare imparțiali, echidistanți și, mai ales, neimplicați politic”, a spus Grindeanu.

El a mai precizat că, potrivit programului de guvernare, prioritățile MAI, în următorii ani, vor fi centrate pe siguranța cetățeanului.

„Creșterea gradului de siguranță a cetățenilor și combaterea criminalității, în special a criminalității economice financiare și a corupției, trebuie să rămână obiective majore ale MAI. Vă asigur de susținerea mea și a echipei guvernamentale, în toate demersurile pe care le veți întreprinde în acest sens. Ați acționat cu responsabilitate și ați gestionat eficient provocările generate de migrația ilegală, printr-o colaborare mai bună cu autoritățile polițienești de frontieră din statele vecine”, a spus șeful Guvernului.

sursa: www.agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ