22.2 C
Timișoara
duminică 26 mai 2024

PNL Timiș acuză o campanie de ,,dezinformare și presiune pentru racolări, manevre desfășurate la Dudeștii Noi de așa-zisa Dreaptă Unită”

Într-un comunicat de presă, conducerea PNL Timiș îl acuză pe Alin Nica că recurge la dezinformări și racolări fără perdea, în scopul destabilizării campaniei electorale a celor din PNL.

Liberalii timișeni îl avertizează pe Nica să înceteze ,,utilizarea metodelor subterane de presiune pentru a-i deturna pe candidații liberali înspre Dreapta Unită Timiș.

,,În spiritul deschiderii și transparenței publice, atât de necesare în viața politică, PNL Timiș transmite că în cadrul statutar al activităților organizației județene PNL nu s-a luat decizia dizolvării conducerii locale PNL Dudeștii Noi, iar alegațiile lansate public de candidatul Alin Nica sunt minciuni, un nou episod din seria dezinformărilor semnate de acesta în preambulul campaniei electorale.

Pentru candidatura la funcția de primar al comunei Dudeștii Noi, PNL Timiș îl confirmase pe domnul Ioan Goșa, cel care acum se vede nevoit să cedeze presiunilor create în organizația locală PNL Timiș de fostul liberal Alin Nica și să migreze chiar înainte de începerea campaniei electorale spre așa-zisa Dreaptă Unită.

Afirmația cu privire la lista PNL pentru consiliul local Dudeștii Noi, lansată de Alin Nica în mesajul promovat public prin social-media, în care se arată că lista candidaților liberali este o a doua listă a PSD, reprezintă în fapt o diversiune de factură iliberală și anti-democratică, un fals lansat public de candidatul așa-zisei Drepte Unite pentru președinția Consiliului Județean Timiș, o reacție deplorabilă și nedemnă de un personaj care încă se află într-o funcție publică vizibilă la nivel județean.

Domnule Alin Nica, este mai bine pentru toată lumea să încetați dezinformările! Este timpul să încetați utilizarea metodelor subterane de presiune pentru a-i convinge pe liberalii din organizațiile locale să meargă alături de proiectul politic pe care îl sprijiniți temporar, aceste practici nu fac decât să dezvăluie că nu prețuiți pluralismul politic și competiția deschisă, în timp ce preferați să dezinformați opinia publică cu lozinci căzute în derizoriu”, se încheie luarea de poziție a PNL Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Biserica românească din Sărcia cea mai frumoasă și veche din sat

Cu ceva timp în urmă călătorul neobosit ce bate în luhg și lat drumurile mai puțin cunoscute ale Banatului a dat și de minunatul...

Colecții și colecționari din România

Muzeul Satului Bănăţean invită miercuri, 29 mai 2024, la ora 12, publicul iubito de frumos la vernisajul expoziției MOȘTENIREA STRĂBUNILOR, aflată la...

Citește și :