Poliștii au început munca pentru cel mai tare sezon din Liga 2

105

S-a sunat adunarea și pentru una dintre cele mai îndrăgite echipe timișorene, divizionara secundă ASU Politehnica. ”Băieții în ghete” au pornit pregătirea cu motoarele turate și cu destule noutăți.

Ne așteaptă cel mai interesant sezon al ligii secunde din ultimii 20 de ani iar faptul că toate echipele au început deja pregătirile cu mai de o lună înaintea startului pare să întărească aceste așteptări. ASU Politehnica a pornit și ea motoarele luni seara cu gândul la derbiurile cu UTA, U Cluj, Petrolul, dar mai ales cele cu vecinele ACS Poli și Ripensia.

Pregătirile pentru cea mai așteptată stagiune au adus ca de obicei multe noutăți pentru echipa suporterilor. În primul rând pe bancă, unde antrenorul principal este lugojeanul Cosmin Petruescu. El va fi ajutat de un staff format din secundul Antonio Foale, preparatorul fizic Remus Datcu și antrenorul cu portarii Dragoș Picu.

Și în ceea ce privește lotul echipei sunt destule nume noi: portarul Rareș Murariu, fundașii Bogdan Nicolescu și Tamas Szasz, mijlocașii Adrian Bedea și Raul Vidrășan, plus atacanții Bogdan Bozian, Romeo Bănică și Gelu Velici.

Lotul de 28 de jucători prezent la reunire pe arena Stiinta: Murariu, Gakos, Fişteag (portari) – Nicolescu, Scutaru, Mera, Coadă, Szasz, Boancă (Industria Galda), Cherecheş (Giarmata), Bîte, Cojocaru (ex-Anderlecht), Vidrăsan, Poparadu, Lazea, Ghinescu, Bedea, Schieb, Ignea, Miholca (ex-Olimpia Satu Mare), Giuricici, P. Popescu (Novohrad Lucenec – D3 Slovacia), I. Ianc (Cermei), D. Buzdugan (ex-Reşiţa), Velici, Bănică, Plămadă, A. Rus (ex-Maşloc).

Politehnica va disputa un prim amical în 7 iulie, de la ora 10:00, pe stadionul Știința, în compania echipei de județ FC Bazoș. Săptămâna viitoare violeții pleacă într-un cantonament la munte, în zona Hațeg.

LĂSAȚI UN MESAJ