Pasajul Popa Şapcă, o altă lucrare sub ”sindromul Boc” sau 6 benzi în 4! Foto+Video

811

Vă aduceți aminte de ”era inaugurărilor” de centuri ocolitoare de pe vremea guvernării Boc? Dacă răspunsul este pozitiv nu se poate să nu vă amintiți că toate aceste centuri ocolitoare erau raportate ca autostrăzi, indiferent că vorbim de cazurile reale, Sibiu și Arad, sau autostrăzile imaginare gen Lugoj sau Timișoara.

Ei bine, de ceva timp s-a dat drumul la libera circulaţie, pe câte o bandă, şi la pasajul Popa Şapcă pentru a degreva circulația din pasajul Jiul. Și dacă la pasajul Jiul există 5 în 4 benzi de ciculaţie, la Popa Şapcă există 6 benzi în 4. Cum i-au ieșit la socoată așa de multe benzi unui cunoscut personaj din Primăria Timișoara, fost profesor universitar, e o enigmă totală! Asta pentru că în ambele pasaje se vede cu ochiul liber, și proiectele o confirmă, că nu sunt mai mult de 4 benzi de circulaţie. Bune și astea că rezolvă în mare parte problemele de circulație din urbe, după ce vor fi date integral în funcție!

În prezent se lucrează la consolidarea zidului de susţinere, atît dinspre penitenciar, cât şi spre blocuri, unde va veni trotuarul, cât şi la introducerea sistemului de canalizare, apă, termoficare şi gaz.

Circulaţia este se desfășoară îngreunat, în prezent. Cozile de maşinise întind, de obicei, de la punctele cardinale până la intrarea în pasaj.

Mai este de lucru de o parte şi de alta a străzii, la parcările din lateral şi la trotuare.

LĂSAȚI UN MESAJ