22.2 C
Timișoara
marți 28 mai 2024

Alin Nica aruncă vorbe grele la adresa lui Simonis și Robu. ,,Nu putem lăsa Timișul și Timișoara pe mâna acestor escroci politici de la PSD și PNL”

Alin Nica va candida din partea Alianței Dreapta Unită (USR-PMP-Forța Dreptei) pentru un nou mandat de președinția Consiliului Județean Timiș, relatează News.ro. Acum o lună el a fost demis din fruntea PNL Timiș pentru că nu a accepta, la nivel local, alianța cu PSD și candidatura lui Alfred Simonis.

„Dacă ai bun simţ şi responsabilitate în politică eşti un fraier”, şi-a început discursul Alin Nica în faţa susţinătorilor de la Forţa Dreptei, USR şi PMP, cu ocazia lansarării candidaturii pentru al doilea mandat în fruntea Consiliului Judeţean Timiş.

„Responsabilitatea e demodată în politica din România pentru că politicianul urmăreşte cu totul altceva, cum să îi fie bine, cum să combine sau să se combine. Să ambaleze frumos mizeria sau lipsa de competenţă şi să îmbrace în haine de firmă diletantismul, trecutul dubios şi lipsa de performanţă. M-am luptat cu toate aceste chestiuni de când am început politica”, a continuat Alin Nica.

Cu prilejul lansării candidaturii, Alin Nica a lansat o serie de critici asupra PSD, dar și la adresa foștilor colegi PNL, numind alianța dintre cele două formațiuni drept „un Frankenstein al politicii româneşti”.

„Timişul şi Timişoara nu merită să încapă pe mâinile acestor escroci politici de la PSD şi de la vasalii lor din PNL. Timişul şi Timişoara merită respect. Noi nu cerşim bani la Bucureşti. Solicităm ceea ce ni se cuvine şi dorim să impunem un model de conduită administrativă, dar mai ales politică”, a spus Nica.

„PSD nu s-a schimbat şi nu se va schimba niciodată în bine. PSD doreşte să ţină România în sărăcie ca să fie mai uşor de cumpărat. Ei au crezut că reţeta aceasta pe care o folosesc în alte zone din ţară va merge şi aici la Timişoara. Nu merge la Timişoara cu mita electorală din banii noştri, publici”, a mai afirmat actualul președinte al CJ Timiș.

Alin Nica a deschis lista de consilieri judeţeni ai Alianţei Dreapta Unită. Echipa lui Alin Nica este formată din 9 consilieri USR, 7 de la Forţa Dreptei şi 2 cobsilieri din partea PMP.

Eliminat de la șefia PNL Timiș fiindcă a refuzat să colaboreze cu PSD

Alin Nica a fost demis din șefia PNL, fiindcă a refuzat să fie susținut de un candidat PSD, în timp ce PNL să fie sprijiniți de Primăria Timișoara. Propunerea ca Alin Nica să fie demis a venit de la secretarul general PNL, Lucian Bode, și a fost votată de 60 de membrii. Alți patru au fost împotrivă, potrivit surselor Hotnews.ro.

Alin Nica, în prezent șeful CJ Timiș, a anunțat decizia de a candida pentru un alt mandat. Acesta a încercat să convingă conducerea partidului să nu renunțe la Consiliul Județean, dar nu a reușit.

Sursă: www.hotnews.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Alegerile locale, un coșmar pentru doi șoferi din Timiș

Două mașini s-au ciocnit în urma unui accident rutier neobișnuit. O ună de vot a căzut pe șosea din spatele unei dube. Acccidentul a...

Advertorial electoral | Achiziții suspecte la Primăria Fârdea, penal la penal trage?

O vorbă din bătrâni spune că „corb la corb nu-și scoate ochii” iar noi am putea completa cu penal la penal trage! Adică primărița...

Citește și :