-2.4 C
Timișoara
joi 30 noiembrie 2023

Nici bine încheiate, alegerile PNL Timișora vor fi contestate

După ce au fost organizate a doua oară, alegerile pentru conducerea PNL Timișoara, câștigate de Cosmin Tabără, vor fi contestate. Asta a anunțat Raul Ambruș, care nu a mai putut candida, sâmbătă, pentru șefia filialei.

Într-o postare pe Facebook, Ambruș numește câștigătorii de sâmbătă „hoți” și acuză aripa Nica că a scos de pe lista votanților peste 300 de liberali care l-ar fi susținut pe Claudiu Chira.

„Gruparea hoților din PNL Timiș a legiferat, astăzi, la nivel de partid, frauda Gașca condusă de Alin Nica, care a epurat de pe liste 320 de membri ai PNL Timișoara, are tupeul să ne acuze pe noi că am fi bătăuși. Nu noi am chemat zeci de forțe de ordine, inclusiv din aparatul de stat, care vor răspunde pentru actele lor, nu noi am organizat alegerile, nu noi am măsluit convocatorul, nu noi am suspendat colegi abuziv și nu noi am exclus de la numărătoarea voturilor toți colegii care nu au convenit. Dacă în PNL Timișoara erau alegeri libere și corecte nu se ajungea aici! Dar, nu au fost.

Alegerile de astăzi au fost furate de Alin Nica și Dănuț Groza. După o lună de zile de abuzuri ale acestei găști a răului din PNL Timiș ce s-ar fi așteptat. Sunt oameni care au muncit pentru partid și s-au trezit exluși, cu drepturi îngrădite pe nedrept. Tensiunea din partid a creat-o Alin Nica prin manevrele sale nestatutare și nelegale. Văd că președintele interimar nu are nicio rușine să-și numească bătăuși colegii care l-au făcut președinte, doar pentru că au venit să își ceară sau să își apere drepturile statutare. Mergem înainte și vom contesta alegerile de astăzi, avem această datorie morală față de oamenii care au fost nedreptățiți”, a trasmis Raul Ambruș.

Alegerile PNL Timișoara au fost câștigate de Cosmin Tabără. Cei care l-au votat sunt și susținători ai lui Florin Cîțu pentru președinția PNL la nivel national, așa că miza de la Timișoara are semificații pentru toată organizația liberală.

Alte subiecte :

Citește și :