Mediul de afaceri din Timiș confirmă relațiile bune cu sârbii – VIDEO

269

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Belgrad a organizat astăz, în Sala Timiş a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, un Parteneriat de afaceri România – Serbia, în cadrul manifestării Universul casei Tale & Expo Mobila.

Manifestarea s-a dovedit extrem de interesantă pentru participanți. Delegația oamenilor de afaceri din Republica Serbia a fost compusă din reprezentanți a 20 de companii din domeniile: construcții clădiri rezidențiale și nerezidențiale, materiale de construcții, design și arhitectură urbană, prelucrarea lemnului, comerț cu ridicata, lucrări de instalații electrice și servicii conexe, podele și parchet masiv, imobiliare – interesați de o colaborare de lungă durată cu parteneri din județul Timiș.

După cuvântul de bun venit al conducerii CCIA Timiș și mesajul de salut Consul General al Serbiei la Timișoara au vorbit cei din conducerea CCI Belgrad care au prezentat și delegația din Serbia și a prezentat oportunități de colaborare bilaterale.

A urmat prezentarea de “Aspecte juridice și fiscale ale transferului de terenuri construibile și / sau construcții” de către Iulia REZEANU, senior associate la Rödl & Partner Timișoara – partener al evenimentului B2B. La finalul manifestării au avut loc discuții bilaterale între firme din Serbia și din județul Timiș, interesate de eventuale relații de parteneriat atât în domeniile din expoziție dar și în altele, conexe.

LĂSAȚI UN MESAJ