Marele Julio Iglesias, un concert de vis la Timişoara, în Piața Libertății! Cât costă biletele

198

Nu există privilegiu mai mare pentru un artist decât acela de a vedea că publicul îți permite să revii! Sunt cuvintele lui Julio Iglesias, care se va întoarce la Timişoara, unde a concertat în urmă cu nouă ani în fața a peste 20.000 de oameni.

Timișorenii sunt așteptați să ia parte la cel mai mare eveniment al anului, anunţă organizatorii. Când? În data de 15 mai 2016, începând cu ora 18. Unde? În Piața Libertății.

După o carieră de mai bine de 45 de ani, artistul internațional Julio Iglesias, aflat în top 10 artiști cu cele mai mari vânzări de discuri din lume, cu peste 2600 discuri de aur și platină, își va cuceri audiența, în acompaniamentul orchestrei sale, fiind susținut de trei voci suave feminine.

Cei prezenți vor avea o nouă șansă de a-și asculta și aplauda artistul favorit pentru interpretările live remarcabile ale melodiilor de succes, precum: ”Amor, Amor”, ”Nathalie”, “Manuela”, „Hey!”, “La carretera”, “Abrazame” sau „All of You”. Pe langă acestea, publicul din Timișoara va avea ocazia să asculte, în premieră absolută, versiuni live ale pieselor de pe ultimul material discografic lansat de artist în toamna anului 2015, intitulat “Mexico”.

“Este ultimul meu album inregistrat intr-un studio”, a declarat artistul la conferința de presă de lansare a albumului său, însă și-a asigurat fanii că “nu mă voi retrage de pe scenă, până când voi fi împiedicat de viață sau de public”.

Biletele se vând de mâine, 27 ianuarie, ora 11, atât online, accesând www.julio-iglesias.ro si www.eventim.ro, precum și din rețeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas sau benzinăriile OMV.

Biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Timișoara, au fost puse în vânzare la prețuri variabile în funcție de categorie, după cum urmează:
VIP: 350 lei;
Categoria I: 295 lei;
Categoria II: 225 lei;
Categoria III: 145 lei;

LĂSAȚI UN MESAJ