Maraton de vaccinare pe Stadionul CFR, de Ziua Armatei

32

Timișorenii și nu numai se vor putea vaccina în cadrul unui nou marathon, organizat de Ziua Armatei. Imunizarea se va face la centrul de Stadionul CFR, strada Nera nr.4, în perioada 25 octombrie, ora 08.00 – 26 octombrie, ora 20.00.

Programul de funcționare al centrului de vaccinare va fi extins pe durata maratonului, asigurându-se vaccinarea doritorilor împotriva COVID-19 pe toată perioada de desfășurare a acestuia.

Astfel, începând de luni, 25 octombrie, ora 8.00, sunt disponibile 2 fluxuri de vaccinare, 1 flux Pfizer și 1 flux Johnson & Johnson, cu posibilitatea suplimentării acestora la nevoie.

La activitățile de vaccinare pot participa toate categoriile eligibile (cu vârsta mai mare de 12 ani) pentru administrarea dozei 1, dozei 2, dozei 3 (suplimentare) și a dozei de booster, conform instrucțiunilor CNCAV.
Procesul de vaccinare pentru persoanele planificate în aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfășura în regim normal, conform programărilor deja existente.

Maratonul este un proiect al Ministerului Apărării Naționale ce se va desfășura în șase spitale militare din țară, care sunt și centre regionale de depozitare a vaccinurilor împotriva COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ