Încep exproprierile pe traseul centurii de sud a Timișoarei

242

Dețineți teren pe traseul viitoarei centuri de sud a Timișoarei? Atunci trebuie să trimiteți unele documente la DRDP Timișoara pentru a primi banii pe parcela unde se va construi șoseaua.

”Persoanele care dețin proprietăți pe coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național “Varianta de ocolire Timișoara Sud” sunt rugate să transmită către DRDP Timişoara actele de proprietate pentru terenurile care fac obiectul exproprierii și o copie după actul de identitate al fiecărui proprietar pe următoarele căi: Email: exproprieri@drdptm.ro Fax: 0256/246.602 Adresa poștală: Str. Coriolan Băran nr. 18, Timișoara, jud. Timiș”, anunță DRDP Timișoara.

Nu este necesară prezentarea personală la sediul D.R.D.P. Timișoara, documentele solicitate pot fi transmise și online sau prin poștă. Documentele se vor transmite în termen de 20 de zile de la data notificării primite prin poștă. În ultimele două săptămâni, 350 de plicuri, dintre care 10 în străinătate, au fost transmise prin poștă persoanelor care dețin terenuri pe traseul viitoarei Variante de ocolire Timișoara Sud.

Imobilele proprietate privată supuse exproprierii se află pe raza municipiului Timişoara şi a localităţilor Sânmihaiu Român, Şag, Giroc, Moşniţa Nouă şi Ghiroda.

LĂSAȚI UN MESAJ