Georgeta a murit pe loc, într-o maşină zdrobită de autobuz. A lăsat în urmă doi copii

714

Georgeta Mariana Vasilcu, o româncă de 49 de ani din Italia, a murit pe loc într-un accident cumplit, la marginea oraşului Cuneo. Maşina condusă de româncă s-a ciocnit cu un autobuz, după o depăşire neregulamentară.

Accidentul s-a produs joi seară, la puțin după ora 20:00, pe via Zumaglia, în apropierea podului peste pârâul Grana.

Conform reconstituirii făcute de carabinieri, Georgeta Mariana Vasilcu se afla la volanul maşinii sale, pe drumul provincial dintre San Pietro del Gallo și Passatore, când, în urma unei depăşiri, maşina acesteia, o Toyota Yaris, s-a ciocnit frontal cu un autobuz care venea din sens opus.

Georgeta Mariana Vasilcu a murit în urma impactului
În urma impactului, autoturismul româncei a fost proiectat în afara carosabilului, iar femeia de 49 de ani, rezidentă în Busca, a murit pe loc.

Șoferul autobuzului a declarat că i-a fost imposibil să evite tragedia.

Potrivit ilcorriere.net, mai mulţi călători din autobuzul implicat în accident au suferit contuzii ușoare. Poliția municipală a demarat o anchetă în acest caz.

Strângere de fonduri organizată pentru repatrierea Georgetei
Originară din Fălticeni, românca era rezidentă alături de familia sa în localitatea italiană Busca și lucra ca îngrijitoare, potrivit jurnalemigrant.com.

Georgeta lasă în urma sa doi copii, unul de 25 de ani și altul de 16 ani, care acum au nevoie de ajutor pentru repatrierea mamei lor. Din acest motiv, localnicii din Busca, unde Georgeta era cunoscută și apreciată de mulți locuitori, au dat startul unei strângeri de fonduri.

„RO55RZBR000006000931 – Vasilcu Andrei. Cine are posibilitatea, să pună mâna pe inimă pentru a ajuta familia îndrăgitei noastre prietene, Georgeta Mariana Vasilcu pentru a putea fi repatriată în România. Mulțumesc tuturor din inimă”, este mesajul publicat și de prietena conaționalei noastre, Koromi Irina.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ