Femeia care şi-a ucis cei trei bebeluşi, condamnată la 25 de ani de închisoare

3024

O femeie din Bistrița Bârgăului a fost condamnată la 25 de ani de închisoare, după ce a luat viaţa bebeluşilor pe care i-a născut pe ascuns, în podul blocului.

Femeia a rămas gravidă 3 ani la rând şi le-a luat viaţa tuturor celor 3 copii născuţi perfect sănătoşi, apoi le-a ascuns cadavrele în podul blocului în care locuia.

Potrivit hotărârii Tribunalului Bistrița-Năspud, femeia care ar fi născut trei bebeluși pe care i-ar fi omorât și apoi i-ar fi ascuns în podul casei, a fost condamnată la 25 de ani de închisoare.

Însă, decizia instanţei nu este definitivă.

„Constată că faptele deduse judecății au fost comise în concurs real de infracțiuni (…) contopește cele trei pedepse principale de 18 ani închisoare, 20 ani închisoare, 22 ani închisoare în pedeapsa cea mai grea de 22 ani închisoare la care adaugă un spor de 3 ani închisoare, inculpata urmând a executa pedeapsa rezultantă finală de 25 de ani închisoare și (…) pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor (…) pe o durată de 6 ani”, se arată în hotărârea instanței.

Decizia poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Femeia a fost reținută la finalul lunii aprile 2017 și trimisă în judecată pentru omor, fiind acuzată că, în perioada 2012-2015, a suprimat viața a trei copii nou născuți, pe care i-a născut la termen, neasistată medical, după care a ascuns cadavrele nou născuților în podul blocului în care locuia.

„Inculpata Crăciun Lina Monica a comis cele trei fapte de omor asupra propriilor copii în contextul unei relații ascunse ce a durat mai bine de 10 ani, cu un bărbat, cu care inculpata a mai avut relaţii de pe urma cărora a mai dat naştere, anterior săvârșirii faptelor, unui copil”, precizează procurorii.

sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ