Expoziție de bonsai, Expo Sănătate și teatru pentru copii, pe agenda de week-end a Iulius Mall

140

Iulius Mall Timişoara a pregătit pentru finalul de săptămână o inedită expoziţie de bonsai, un târg cu produse naturale benefice pentru sănătate, teatru de păpuşi şi alte evenimente.

Dacă îndrăgiţi plantele decorative şi vreţi să aflaţi care sunt secretele îngrijirii bonsailor, în acest week-end sunteţi invitaţi la Iulius Mall, unde va avea loc o expoziţie aparte. În perioada 5 – 7 mai 2017, la demisol, în zona Benvenuti, Simion Ilie şi Ovidiu Pădurariu, doi crescători de bonsai, vor fi prezenţi cu aproximativ 40 de exemplare, care vor putea fi admirate de public. Pe parcursul expoziţiei, cei doi pasionaţi vor oferi, de la ora 16.00, ateliere demonstrative, unde cei interesaţi vor primi informaţii utile despre recoltare şi plantare/replantare, cum se ţine un bonsai în viaţă şi despre formarea şi legarea unui pomişor aflat la început de drum.

Tot în acest week-end, peste 20 de expozanţi, participanţi la târgul Expo Sănătate pentru Toţi, îi vor întâmpina pe clienţi cu o gamă completă de produse cu numeroase beneficii pentru un organism tonifiat. Târgul va avea loc la parterul mall-ului, loc unde cei interesaţi vor găsi de la siropuri, esenţe din plante medicinale, produse apicole, din lavandă sau aloe vera, uleiuri presate, condimente, terapii alternative, până la creme şi geluri de întreţinere, săpunuri naturale, încălţăminte medicală, cristaloterapie, accesorii pentru masaj, bijuterii antialergice şi literatură de specialitate.

Duminică, 7 mai, de la ora 10.00, la Iulius Mall se va da startul competiţiei sportive „Descoperă Timişoara”. Evenimentul de descoperire de „comori”, pe bicicletă sau în alergare, ajuns la a patra ediţie, este organizat de „Clubul Sportiv GRATZU”. Competiţia este menită să-i ajute pe timişoreni să își cunoască mai bine orașul, să facă mișcare prin alergare sau să folosească bicicleta în scop turistic, sportiv, recreațional și ca mijloc de deplasare, sănătos și curat. Banii adunaţi în urma înscrierilor la eveniment vor fi folosiţi la susţinerea copiilor cu posibilităţi materiale reduse în accesarea programelor de sport sau participarea la competiţii sportive.

Tot duminică este timpul pentru o nouă întâlnire a copiilor cu teatrul de păpuşi. De la ora 12.00, în food court, marionetele vor istorisi aventurile „celor trei purceluşi”.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ