Dan Negru vorbește despre salariul său: “Nici Esca, nici Cabral și nici Raduleasca nu câștigă atât!”

161

Dan Negru este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de televiziune. El a avut multe proiecte reușite de-a lungul timpului și a fost mai mereu lider de audiență. Cu toate acestea, acum spune că este dezamăgit și că meseria de prezentator practic nu mai există. El a vorbit și despre zvonurile potrivit cărora ar câștiga un salariu de 40.000 de euro.

„Nu iau 40 mii de euro pe luna din tv așa cum zic azi ziarele. N-o face niciunul dintre noi pentru ca publicitatea nu suporta așa ceva dar și pentru ca meseria mea, de “prezentator tv” a dispărut. Ea exista doar ca sa justifice eșecurile. Pe cât de mult se vorbește despre rolul lui Mircea Radu in eșecul “Ie Românie” pe atât de puțin se vorbește de rolul lui Cosmin Cernat in succesul “Exatlon”.

Am un job de acar Păun. Când intr-un accident feroviar petrecut la Buzău au murit 66 de oameni a fost gasit un singur vinovat: Ioan Paun, un acar.

De Revelion, un ziarist mi-a spus ca nu va da stirea „Negru lider de 18 ani” dar ca are pregătită prima pagina pentru cand va fi „Negru, prima data înfrânt de Revelion”.

Meserie de acar Păun in care nu câștigam 40 mii / luna nici eu, nici Esca, nici Cabral și nici Raduleasca…”, a scris Dan Negru.

Sursă: bugetul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ