Copiii cuceresc Vestul Sălbatic la Timișoara

362

Micii timișoreni sunt invitați la expoziția interactivă Kids in the Wild West. Iată ce îi așteaptă pe micii cowboy în această expediție prin Vestul Sălbatic, ce are loc la Shopping City Timișoara.

Până în 2 octombrie, între orele 10:00 și 20:00, copiii intră în rolul de pionieri ai Vestului Sălbatic, descoperindu-i secretele și istoria, prin activități distractive! Timp de 45 de minute, micii aventurieri vor traversa un traseu special amenajat, în care vor descoperi o mină de aur, se vor duela cu bandiții și multe altele!

Urmează aventura prin mină, unde copiii vor căuta aur și îl vor extrage cu uneltele specifice – vor fi “detonări de dinamită” și vor avea la dispoziție vagoane pentru strângerea aurului.

Cu aurul strâns, copiii își vor putea cumpăra un cal, trecând astfel la următoarea etapă a călătoriei: cursele de cai (extrem de populare în Vestul Sălbatic).

Urmează focul de tabără al cowboy-ilor, în jurul căruia se vor strânge copiii și vor sta la povești. Alături de oamenii locului, vor învăța cântecele specifice și vor cânta la muzicuță.

Călătoria continuă cu satul indienilor. Micii exploratori vor intra într-un cort tradițional, unde vor descoperi cât mai multe despre triburile de indieni, civilizația și obiceiurile lor.

Aventura se încheie cu dueluri cu pistoale de jucărie. Vizitatorii vor afla despre bandiții din Vestul Sălbatic și vor face poze cu afișele haioase Wanted.

Toți copiii vor primi diplome pentru curajul dovedit în Aventura din Vestul Sălbatic.

Pe tot parcursul traseului, copiii vor fi supravegheați de ghizi specializați, care vor răspunde la toate întrebările celor mici. Expoziția Kids in the Wild West se află la parterul Shopping City Timișoara.

Biletul pentru eveniment este de 10 lei și poate fi cumpărat de la Info Point-ul Shopping City Timișoara, de la parter. Pentru grupurile organizate, de minimum 10 copii, prețul unui bilet este de 7 lei de persoană.

LĂSAȚI UN MESAJ