CLAUDIA a păcălit o firmă și s-a prezentat ca AVOCAT în Baroul Timiș

146

Procurori ai  Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au finalizat cercetările şi au dispus, la data de 8 februarie 2016, trimiterea în judecată a inculpatei REŢEANU CLAUDIA sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi exercitarea fără drept a unei profesii.

La data de 3 octombrie 2013, inculpata Rețeanu Claudia a indus în eroare partea civilă, SC E.T. SRL, prin prezentarea drept avocat în Baroul Timiș și a determinat-o să încheie un contract de asistenţă juridică, prin care se obliga la prestarea unor servicii de asistență juridică în calitate de avocat, obținând astfel, pentru sine, un folos material injust (contravaloarea serviciilor prestate în baza contractului) concomitent cu  o pagubă în patrimoniul părții civile în cuantum de 1400 lei.
De asemenea, în perioada 3 – 9 octombrie 2013, inculpata Rețeanu Claudia a desfășurat fără drept, în alte condiții decât cele legale, activități specifice profesiei de avocat, constând în încheierea unui contract de asistență juridică și a împuternicirii avocațiale aferente, precum şi formularea și depunerea, în această calitate, a unei cereri de chemare în judecată înregistrată la Judecătoria Timișoara.
Dosarul a fost trimis, spre soluţionare, Judecătoriei Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ