Cine o susține pe Monica Anisie: „Anumiți foşti şi/ sau actuali demnitari trebuie să înțeleagă …”

285

Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative o susține pe Monica Anisie, după ce au început să circule zvonuri conform cărora ministrul Educației ar urma să fie înlocuit din funcție.

”Nimic nou: ministrul educației, pe lista posibililor sacrificați pentru „împrospătarea imaginii guvernului”.Nu există ministru al educației, în România sau oriunde în lume, care să nu facă greşeli. Dar acest lucru nu înseamnă că trebuie schimbat la fiecare şapte luni, aşa cum se întâmplă la noi, cel puțin din 2015 şi până azi”, a notat, sâmbătă, Remus Pricopie pe pagina sa de Facebook.

Rectorul SNSPA a continuat: ”În plus, cred că trebuie căutat adevăratul motiv al schimbării: este în interesul educației sau este doar dorința unora de a scăpa de un ministru care spune ”NU” solicitărilor venite pe canale neoficiale?”.

”Anumiți foşti şi/ sau actuali demnitari trebuie să înțeleagă că resursele publice ale educației, atâtea câte sunt, trebuie alocate transparent către şcoală şi universități şi nu pe canale dosite, în interesul unui grup nelegitim, care încearcă de câțiva ani să monopolizeze deciziile din sectorul educației, la nivel guvernamental şi parlamentar, indiferent cine a fost (oficial) la guvernare”, a conchis Pricopie.

În spaţiul public au apărut, vineri, informaţii conform cărora premierul României urmează să demită trei miniştri, printre care şi Monica Anisie, ministru al Educaţiei şi Cercetării. Ceilalți doi miniștri despre care s-a vorbit că ar urma să fie demiși din funcție sunt Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne și Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice.
Sursa: Libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ