Aruncarea gunoiului se plătește scump, la Timișoara

90

Aruncarea gunoiului în locuri nepermise se plătește scump, la Timișoara. Șapte persoane au fost amendate după ce au abandonat deșeuri ilegal.

Săptămâna trecută, 7 persoane care au abandonat deșeuri pe domeniul public și au fost surprinse de camerele de supraveghere amplasate în diverse locații din oraș au fost amendate. Două dintre aceste persoane au fost sancționate cu câte 6.000 lei și celelalte cu câte 3.000 de lei.

Cele mai multe constatări au fost pe străzile Mihai Viteazul cu Madgearu, Intrarea Castenilor cu Hărniciei, Corbului, Liviu Rebreanu.

Poliția Locală Timișoara reamintește faptul că, în ciuda eforturilor de prevenire a abandonului de deșeuri pe domeniul public, materializate prin împărțirea a 20.000 de flyere de informare cu privire la sancțiunile pe care le riscă persoanele care abandonează deșeuri, a notificărilor înmânate pe cartiere asociațiilor de proprietari și persoanelor fizice, a informării populației prin intermendiul a zeci de comunicate pe această linie publicate de mass-media, încă se aruncă deșeuri la colț de stradă.

1 COMENTARIU

  1. Pe strada Bach, nu s-a ridicat tomberonul de sticle reciclabile, de anul trecut. Acum cetatenii pnesti, cu initiativa, lasa pungile cu sticle langa tomberon. Si uite asa primaria da tonul aruncarii deseurilor pe strada.

LĂSAȚI UN MESAJ