Accident teribil în Banat. Destinul a fost dur cu o tânără de 21 de ani

1076

Accidentul, în care a fost implicat un singur autoturism ce se deplasa din direcția Timișoara spre Reșița, s-a produs în această după-amiază, în afara localității Gherteniș.

O tânără de 21 de ani din localitatea Văliug și-a pierdut viața în această după-amiază, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe câmp.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 58B, în afara localității Gherteniș, din direcția Timișoara spre Reșița, o conducătoare auto de 21 de ani, din comuna Văliug, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, autoturismul derapând și răsturnându-se pe câmp. În urma accidentului, tânăra care se afla singură în mașină a fost proiectată în afara autoturismului, suferind vătămări corporale grave”, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Tânăra a fost preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, însă, din nefericire, nu a mai putut fi salvată, decedând ulterior.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursa: https://resita.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ