15.1 C
Timișoara
marți 21 mai 2024

„Bal la Savoy”, miercuri seara pe scena Operei Naționale din Timișoara

Piesa de teatru „Bal la Savoy”, spectacol realizat de Paul Abraham, se va juca astăzi începând cu ora 19:00 la Opera Națională din Timișoara.

Piesa de teatru pune în lumină o comunitate evreiască dintr-un Berlin cosmopolit, o societate liberă, cu oameni care știu cum să se bucure de viață. Spectacolul spune povestea unui cuplu de tineri căsătoriți în Germania secolului XX. Recent întorși din luna de miere, tinerii însurăței sunt puși la încercare. El, soțul, primește o telegramă de la fosta iubită, care îl invită la balul de la hotelul Savoy. Piesa este o comedie, cu momente de dans, puse în scenă pe muzica anilor ’30.

Spectacolul este parte a Festivalului Internațional „Timișoara Muzicală”, eveniment organizat de Opera Națională din Timișoara, dar și Filarmonica Banatul, în parteneriat cu Facultatea de Muzică și Teatru a Universității de Vest din Timișoara, dar și Liceul de Artă „Ion Vidu”.

Spectacolul va fi interpretat în limba română, durează 2h și 30 de minute, cu două pauze. Deși sala este aproape plină, mai sunt câteva locuri disponibile pentru cei interesați. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :