A început caravana medicală, consultații gratuite în Urseni – foto

358

Căminul cultural din satul Urseni, comuna Moşniţa Nouă, a fost luat cu asalt de localnici duminică. După ce au ieşit de la biserică, zeci de oameni au trecut strada pentru a primi consultaţii gratuite în cămin. Aici îi aşteptau zeci de medici de la Spitalul Militar de Urgenţă “Dr. Victor Popescu” din Timişoara.
Oamenii s-au înghesuit să fie consultaţi de medicii timişoreni. La dispoziţia lor au stat specialişti în cardiologie, O.R.L., chirurgie, ginecologie, stomatologie, pneumologie, dermatologie, oftalmologie, gastroenterologie, medicină de familie şi psihologie clinică.
Acţiunea face parte dintr-o serie de deplasări pe care medici ile vor face pe tot parcursul anului centenarului.
„Chiar în anul sărbătorii centenarului Marii Uniri am pornit caravana ”Uniţi sub tricolor” prin sănătate. Scopul este de a afla probleme oamenilor şi a le rezolva problemele medicale cât mai repede”, au explicat reprezentanţii Spitalului Militar din Timişoara.
Tot la Urseni au venit cu autocarele şi localnicii din Albina, Moşniţa Nouă şi Moşniţa Veche. Medicii urmează să ajungă şi în alte zone mai îndepărtate din judeţul Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ